MAGNIVA Classic+ HC by Sil-All 200g

Nejsilnější konzervant z naší nabídky - nástupce ověřeného Sil-Allu.

Kvalitní biologický konzervant obsahující homofermentativní baktérie obohacené o enzymy.

Vhodný pro vojtěšku a jetel.

Balení vyjde na 100 tun vojtěšky či jetele a na 200 tun trav či kukuřice.
6 100 Kč 5 041 Kč bez DPH
Dostupnost: Zboží na objednávku
Možnosti doručení
MAGNIVA Classic+ HC by Sil-All 200g

Detailní popis produktu

Přípravky řady MAGNIVA jsou od 1. 1. 2022 registrovány pro použití v ekologickém zemědělství dle nařízení EU číslo 2018/848.


MAGNIVA Classic+ by Sil-All zajišťuje zachování maxima sušiny a živin v těžce silážovatelných plodinách, typicky siláž z vojtěšky a jetele.

Přípravek využívá specificky vybrané kmeny bakterií mléčného kvašení Pediococcus pentosaceus, Pediococcus acidilactici a Lactobacilus plantarum, spolu s vysoce aktivními enzymy beta-glukanáza a xylanáza.

Je určen pro kvalitní fermentaci těžce silážovatelných plodin - pícniny s nízkým obsahem cukrů nebo vysokým obsahem dusíkatých látek (vojěška, jetel).

Dávkování: 2 g přípravku na 1 tunu hmoty (vojtěška a jetel) nebo 1 g na 1 tunu hmoty (trávy a kukuřice). 1 sáček ošetří 100 až 200 t hmoty.

Skladování: Doba použitelnosti je 24 měsíců od data výroby, pokud je přípravek skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě.

Složení: Pediococcus pentosaceus NCIMB 12455 (1k 2106) > 1,00 x 1011 KTJ/g, Pediococcus acidilactici CNCM I-3237 (1k21009) > 1,00 x 1011 KTJ/g, Lactobacillus plantarum CNCM MA 18/5U (1k 20722) > 5,00 x 1010 KTJ/g, Xylanáza (EC 3.2.1.8) z Trichoderma longibrachiatum MUCL 39203 (1k) > 30 000 IU/g, Beta-glukanáza (EC 3.2.1.6) z Aspergillus niger MUCL 39199 (1k) > 20 000 IU/g.

 

Výhody pro kukuřici:

  • Zvýšená stabilita s důrazem na maximální stravitelnost

  • Kombinace homofermentativní bakterie (Pediococcus acidilactici) a speciálního kmene (Propionibacterium acidipropionici), plus enzym alfa-amyláza.

  • Pokud je kukuřice na poli v pořádku (zdravý porost bez poškození)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: