MAGNIVA Silver+ HC by Sil-All 200g
Kvalitní biologický konzervant obsahující homofermentativní baktérie obohacené o enzymy.
Vhodný pro kukuřice a čirok.
Balení vystačí na 100 tun.
Vhodný pro kukuřice a čirok.
Balení vystačí na 100 tun.
Detailní popis produktu
Přípravky řady MAGNIVA jsou od 1. 1. 2022 registrovány pro použití v ekologickém zemědělství dle nařízení EU číslo 2018/848.
MAGNIVA Silver+ by Sil-All se zaměřuje na plodiny s vysokým obsahem cukrů a variabilní sušinou při sklizni s ohledem na maximální zachování sušiny, živin a zvýšením stability při odběru.
Byl specificky vyvinut pro plodiny s vysokým obsahem cukrů s využitím technologie HC (vysoké koncentrace).
Mezi cílové plodiny patří kukuřice a čirok.
Určeno pro konzervaci pícnin s vysokým obsahem cukrů a ostatní pícniny, kdy je potřeba rychlý pokles pH v konzervované hmotě. V neposlední řadě, díky tvoření kyseliny propionové, zajišťuje také dobrou aerobní stabilitu po otevření jam, vaků či balíků.
Produkt využívá kombinaci bakterie mléčného kvašení Pediococcus acidilactici a speciálního kmene Propionibacterium acidipropionici přinášející dokončení a zvýšení aerobní stability při zachování vysoké chutnosti výsledné siláže, doplněný o enzym alfa-amyláza s dopadem na zrychlení primární fermentace a zároveň zkrácení období k dosažení plné stravitelnosti škrobu.
Dávkování: 2 g přípravku na 1 tunu hmoty, 1 sáček ošetří 100 t hmoty.
Skladování: Minimální trvanlivost je 24 měsíců od data výroby, pokud je skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě. (nejlépe do +4°C)
Složení: Propionibacterium acidipropionici CNCM MA26 / 4U (1k2111) > 7,50 x 1010 KTJ/g, Pediococcus acidilactici CNCM I-3237 (1k21009) > 5,00 x 1010 KTJ/g, Alfa-amyláza (EC 3.2.1.1) (1k102) > 2 236 DNS/g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení